Fă un obicei din a bea această soluţie dimineaţa

Imagine simbol: perfecte.md

Imagine simbol: perfecte.md
Imagine simbol: perfecte.md

Un truc foarte eficient pentru a pierde în greutate şi a-ţi regla tranzitul intenstinal este să bei, în fiecare dimineaţă, un cocktail inedit, alcătuit din: miere, lămîie şi apă călduţă.
Este perfect pentru sănătate şi te va ajuta să atingi greutatea ideală în timp util, dacă vine în completarea unui stil de viaţă sănătos şi a exerciţiilor fizice. Iată cîteva motive pentru care acest obicei este demn de urmat:
Îmbunătăţeşte digestia
În afară de faptul că lămîia îţi stimulează ficatul, aceasta ajută la eliminarea toxinelor din corp.  Mierea acţionează ca un antibacterian şi elimină posibilele infecţii din corp.
Curăţă stomacul, îmbunătăţind funcţionarea colonului
Dacă bei apă călduţă cu lămîie şi miere, pereţii intestinelor, în special ai colonului, sînt stimulaţi, reuşind în acest fel să scapi de toxine. La fel, te scapă de constipaţie.
Ajută sistemul limfatic
Dacă sistemul limfatic este deshidratat, persoana este într-un real pericol de a se îmbolnăvi. Lipsa apei din corp poate duce la perturbări ale somnului, hipertensiune arterială şi stres. Dacă te obişnuieşti să bei un pahar de apă cu lămîie şi miere dis-de-dimineaţă, ajuţi la hidratarea întregului sistem, ceea ce poate ajuta la creşterea imunităţii acestuia.
Te binedispune
Dacă te simţi obosit, mierea din compoziţie îţi vă da un plus de energie. Apa ajută la curăţarea sîngelui care se duce la creier, iar lămîia ajută la relaxare.
Creşte şansele de a pierde din greutate
În afară de propietăţile sale de a curăţa stomacul, lămîia conţine o fibră numită pectina, care îţi dă senzaţia de săturare. Apa călduţă, combinată cu mierea şi lămîia, ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care ajută ulterior la pierderea greutăţii.
Curăţă tenul
Una dintre propietăţile lămîii este aceea de a reuşi de a purifica sîngele din sistem. Apa călduţă cu miere ajută la refacerea texturii pielii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *