Un bărbat reținut la P.T.F Sculeni cu permisul de conducere falsificat în Republica Moldova

Imagine : timpul.md

Imagine : timpul.md
Imagine : timpul.md

Poliţiştii de frontieră din Sculeni au descoperit două persoane care încercau să traverseze graniţa în baza unor documente false.
Românul Bogdan N. din Bucureşti s-a prezentat la sfârşitul săptămânii trecute pentru efectuarea formalităţilor privind ieşirea din ţară, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră s-a constatat că talonul de inspecţie tehnică periodică al maşinii era fals. Bărbatul a declarat însă că inspecţia tehnică a fost făcută în Bulgaria şi că nu avea cunoştinţă despre lipsa de autenticitate a documentului.
Câteva ore mai târziu, s-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei Octavian B., la volanul unui autoturism marca Volkswagen Polo. Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat în Republica Moldova, care, în urma verificărilor, s-a dovedit că este tot fals. Bărbatul a declarat că ştia despre starea documentului, susţinând că l-a obţinut de la un basarabean, în schimbul sumei de 1.000 de euro. În ambele cazuri, s-a întocmit dosar penal.
Sursa: ziarulevenimentul.ro citat de timpul.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *