Reducerile la polițele medicale pe ultima sută de metri

Imagine simbol: adevarul.ro
Imagine simbol: adevarul.ro

Au rămas zile numărate pînă la 1 aprilie, cînd toate reducerile la polița medicală vor expira. Pentru cei care încă nu au reușit să se asigure, angajații Agenției Teritoriale Vest a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), împreună cu o echipă numeroasă de colegi de la Chișinău, au descis, pe 20 martie, la piața comercială din Ungheni, pentru a le aminti oamenilor de termenul limită al reducerilor la polița medicală.
”Am venit aici să promovăm ideea asigurărilor medicale, dar şi să-i motivăm pe oameni să beneficieze de reducerile foarte mari la polița medicală în timpul care a mai rămas”, ne-a spus Diana Grosu, vicedirectoarea CNAM, subliniind că acțiunea respectivă s-a desfășurat numai la Ungheni, la inițiativa dînsei, cu scopul de a susține echipa de aici în această campanie de asigurare.
Participanţii la acțiune s-au înarmat cu pliante informaționale, cu echipament de sonorizare, astfel că toată ziua, la poarta pieței, a răsunat din difuzoare apelul către oameni să se asigure. Reprezentanții CNAM au avut nevoie în acea zi de răbdare și abilitate de convingere, căci s-a văzut clar că oamenii încă nu au conştientizat pe deplin necesitatea asigurarării medicale.
Potrivit lui Oleg Belbas, șeful Agenției Teritoriale Vest a CNAM, locul desfășurării acțiunii nu a fost ales la întîmplare. În zilele de piață aici vine lume peste lume.
Deținătorii de terenuri agricole pot procura poliţa, pînă la 31 martie, cu o reducere de 75% – cu doar 1014 lei, față de prețul integral de 4056 lei. Fondatorii de întreprinderi individuale, arendașii, arendatorii și liber profesioniștii o pot procura la jumătate de preţ.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *