În poșeta femeii | Sarea de mare: un adevărat elixir al frumuseţii

Imagine simbol: www.realitatea.net

Imagine simbol: www.realitatea.net
Imagine simbol: www.realitatea.net

Se foloseşte atît pentru pregătirea unor preparate culinare, cît şi pentru realizarea unor produse cosmetice şi de înfrumuseţare a pielii.
Cele mai multe săruri de baie conţin sare de mare ca ingredient principal. Aceastea au rolul de a relaxa şi este bine cunoscut faptul că, în cele mai multe terapii alternative, se recomandă utilizarea sării de mare. Cu un conţinut bogat de sulfat de magneziu, sarea de mare are efect antiinflamator şi este un exfoliant natural uimitor.
Sarea de mare poate fi foarte eficientă pentru tratarea acneei. De multe ori, apa sărată de mare ajută la eliminarea petelor şi a punctelor negre şi lasă pielea moale şi catifelată. Acelaşi efect îl are şi sarea de mare, pe care o dizolvaţi în apă.
Sarea de mare vă poate ajuta să scăpaţi şi de mătreaţă. Folosiţi o mască de păr normală în combinaţie cu un pumn de sare de mare şi efectul nu va întîrzia să apară. Pentru a avea rezultate optime, lăsaţi masca să acţioneze cel puţin trei ore, apoi spălaţi-vă pe păr. În scurt timp, veţi scăpa de matreaţă, iar părul va fi catifelat şi cu un aspect perfect sănătos.
Sarea de mare este unul dintre cei mai aprigi inamici ai celulitei. Pentru a scăpa de celulită, faceţi băi calde în apă cu sare de mare.
Temperatura apei trebuie să fie de cel puţin 37 de grade, iar cantitatea optimă de sare de mare pe care trebuie să o folosiţi este de 100 grame la fiecare zece litri de apă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *