În poșeta femeii. Culoarea anului 2014

posetaVreţi să fiţi în pas cu moda? Atunci trebuie să alegeţi haine, accesorii şi produse pentru machiaj în culoarea anului 2014. Este vorba despre rozul-violet, supranumit orhidee radiantă, pe care Institutul Pantone, lider recunoscut pe plan mondial în domeniul cromaticii, l-a desemnat ca fiind nuanţa-vedetă a acestui an.
Rozul-violet este o combinaţie între aceste două culori, rezultatul împrumutînd din pasiunea specifică nuanţei fuchsia (roz închis), dar păstrînd, în acelaşi timp, eleganţa enigmatică tipică violetului.
Specialiştii Pantone au decis ca rozul-violet să fie culoarea-vedetă a acestui an, datorită capacităţii sale de atrage atenţia asupra ţinutei, indiferent dacă este vorba despre domni sau despre doamne.
O bluză, o rochie, un fular sau un papion de culoare roz-violet e tocmai ceea ce ne trebuie în acest an.
Nici accesoriile nu trebuie trecute cu vederea. O geantă şi un set de bijuterii în culoarea anului 2014 sînt alegerea perfectă pentru o ţinută în culori neutre sau pentru a scoate din anonimat o rochie neagră.
De asemenea, puteţi opta pentru un machiaj şi pentru o manichiură inspirate de orhideea radiantă.
Pentru cele mai curajoase doamne şi domnişoare, frizeriile au, cu siguranţă, la îndemînă produse pentru colorarea părului, inspirate de nuanţa supranumită orhidee radiantă.
Culoarea anului 2014 poate fi purtată, indiferent de momentul zilei sau de ţinută, dacă vreţi să ieşiţi în evidenţă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *