În poșeta femeii | Ce spune culoarea părului despre caracterul unei femei

Imagine simbol: realitatea.net

Imagine simbol: realitatea.net
Imagine simbol: realitatea.net

Podoaba capilară şi, mai cu seamă, culoarea ei, reprezintă identitatea fiecaruia. Astfel, poţi “citi” multe despre o femeie în funcţie de culoarea părului. Atenţie! Nu atît părul natural, cît cel vopsit spune multe despre personalitatea unei femei. De ce? Părul natural este ceva predefinit genetic, în timp ce părul vopsit e o alegere a fiecărei femei în parte
Părul blond. Femeile cu păr vopsit în nuanţe de blond sînt încrezute în sine, expansive, adoră distracţia, dar pot avea şi momente în care preferă să fie conservatoare. O femeie care este vopsită în nunaţe blond adoră să fie în centrul atenţiei, să fie privită şi admirată. Spre deosebire de altele, ea nu va lăsa privirea în jos niciodată.
Părul şaten. Responsabile, serioase – astfel sînt percepute femeile care-şi vopsesc părul şaten. Pe cît de caldă sau de profundă este nuanţa de şaten, pe atît de caldă şi sensibilă este femeia care o poartă. Dezavantajul şatenelor este că pot fi trecute cu vederea, spre deosebire de blonde.
Părul brunet. Femeile care-şi vopsesc părul brunet sînt definite de o principală calitate: sînt misterioase. Brunetele pot fi deopotrivă conservatoare şi aventuroase, însă dincolo de toate mizează enorm pe puterea lor de seducţie, pe impactul pe care îl au asupra celor din jur. Insă, pentru a fi toate acestea, există o condiţie şi în cazul brunetelor! Trebuie să aibă un chip impecabil.
Părul roşcat. Asemenea blondelor, femeile care se vopsesc în nuanţe de roşu adoră să fie văzute, sînt încrezute în propriile puteri, sînt expansive. Se diferenţiază de blonde prin caracterul lor “aprig”, dar creativ. Cu alte cuvinte, femeile cu părul vopsit în nuanţe de roşu sînt mai pasionale în tot ceea ce fac. Sînt înverşunate atunci cînd vor să demonstreze că au dreptate şi nu se lasă uşor înfrînte.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *