O aniversare a unei şcoli de arte

Imagine simbol: www.valcea1.ro

Imagine simbol: www.valcea1.ro
Imagine simbol: www.valcea1.ro

Sărbătoare mare a fost pe 14 februarie la Şcoala de Arte din Călăraşi. Circa 20 de elevi de aici  au fost aplaudaţi la scenă deschisă în cadrul Gala Laureaţilor 2013, aflată la prima ediţie. Potrivit directoarei Svetlana Stăvilă, este vorba de elevii care au participat la concursurile raionale, republicane şi internaţionale, obţinînd locuri premiante.
„Am decis să promovăm aceste tinere talente. E bine să se ştie ce copii avem, unde au participat, ce au făcut şi cine stă în spatele succeselor lor”, a explicat dînsa. Laureaţii şi-au prezentat, în acea zi, creaţiile care au dus faima Şcolii de Arte în afara Călăraşului.
„Avem noroc de copii talentaţi. Unde au mers, au ţinut piept încercărilor şi au adus rezultate frumoase”, a accentuat cu bucurie directoarea Şcolii de Arte.
Nu au fost uitaţi nici profesorii. „Giuvaiergiii au fost foarte buni, au ştiut cum să cizeleze aceste pietre nestemate, de aceea  merită toată atenţia noastră”, a punctat Svetlana Stăvilă.
Şcoala de Arte din Călăraşi a împlinit, pe 2 februarie, 15 ani de la comasarea Şcolii de muzică cu Şcoala de arte plastice. Gala Laureaţilor reprezintă una din activităţile planificate cu ocazia acestei aniversări, iar directoarea şi-a exprimat speranţa că va deveni una tradiţională.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *