Horoscop săptămînal. 3 – 9 februarie

horoscop 3 - 9 februarieBerbec
Se preconizează o săptămînă de-a dreptul uimitoare. Financiar o duceţi foarte bine, în carieră veţi avansa ori veţi obţine o mărire de salariu, după efortul susţinut din ultimele luni.
Taur
Nu veţi sta locului o clipă. Chiar dacă vor mai apărea pe ici, pe colo, ceva probleme, nici una nu va fi de nerezolvat. Indicat ar fi să petreceţi mai mult timp în compania familiei.
Gemeni
Problemele financiare, care păreau pînă acum imposibile, îşi găsesc în sfarşit rezolvarea, mulţumirile revenindu-i unui bun prieten care v-a ajutat şi v-a sfătuit.
Rac
Urmează o săptămînă agitată, plină de proiecte şi de activităţi ce presupun efectuarea unor călătorii în afara localităţii. Trebuie acordată o atenţie sporită stării de sănătate.
Leu
Financiar, staţi excelent, iar în carieră lucrurile evoluează în direcţia dorită. Atenţie la concurenţa neloială. În dragoste, sînteţi răsfăţaţi de partenerul de viaţă.
Fecioară
Sînteţi asaltaţi de o serie de probleme la serviciu, ce trebuiau rezolvate mai demult, dar pe care le-aţi tot amînat. Înarmaţi cu răbdare, veţi reuşi să treceţi cu bine peste ele.
Balanţa
Se anunţă o săptămînă fără evenimente majore, dar cu satisfacţii obţinute din lucruri mărunte. Cariera a ajuns într-o fază de stagnare. Cu banii ar fi bine să nu aruncaţi în stînga şi-n dreapta.
Scorpion
Veţi avea de înfruntat mici probleme, datorită unei nervozităţi accentuate, cauzată de stresul din ultima perioadă. Cu toate acestea, săptămîna va fi una bună, cu multe împliniri.
Săgetător
Pur şi simplu, nu veţi reuşi să vă adunaţi în această săptămînă. Oricîte eforturi veţi depune, nu vor avea nici un rezultat, cel puţin în sfera profesională. Şi cu banii veţi avea ceva probleme.
Capricorn
În carieră, urmaţi dictonul “cu paşi mici, dar siguri” şi veţi obţine rezultate nesperate, fără să faceţi prea mult efort. O surpriză ar putea veni din partea unor rude sau prieteni de departe.
Vărsător
Păşiţi cu dreptul în această săptămînă, sînteţi plini de viaţă, aveţi o energie molipsitoare. Financiar, aţi putea suferi uşoare pierderi, compensate de satisfacţiile profesionale obţinute.
Peşti
O săptămînă bună din punct de vedere financiar. O investiţie bine plasată cu ceva timp în urmă vă aduce mari beneficii. Este, de asemenea, posibil să vi se restituie o sumă mare de bani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *