Horoscop săptămînal. 24 februarie – 2 martie

horoscop 24 februarie - 2 martieBerbec
Veţi avea parte de o săptămînă relaxantă, la serviciu lucrurile stau bine, aveţi şanse de cîştiguri neaşteptate. Dar dacă acestia nu apar, nu este nici o problemă, aveţi puşi deoparte suficienţi bani.
Taur
Săptămîna este una plină de surprize în plan sentimental şi răsturnări de situaţii. Va fi o săptămînă agitată, în care nu vă veţi putea concentra pe nimic altceva decît pe planul sentimental.
Gemeni
Vă hotărîţi să vă acordaţi o mică vacanţă care, judecînd după eforturile depuse în timpul anului,  meritaţi să fie una specială. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă, aşa cum aveţi tendinţa.
Rac
Nimic nu pare să vă stea în cale acum. Aveţi o putere de muncă extraordinară şi sînteţi foarte motivaţi financiar. Aveţi grijă de sănătate, o cură de vitamine v-ar scuti de sentimentul de oboseală.
Leu
Sînteţi angrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni în interes personal, dar care se vor dovedi a fi mai obositoare decît aţi crezut. Partenerul de viaţă se simte neglijat, după problemele de serviciu.
Fecioara
În săptămîna următoare veţi avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită se cam deteriorează.
Balanţa
Urmează cîteva zile foarte agitate, în care veţi avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment important în familie. Atenţia ar trebui să fie îndreptată mai mult către sănătate.
Scorpion
O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu partenerul şi vă faceţi planuri de viitor, lucru care vă binedispune şi vă motivează să vă rezolvaţi rapid problemele de serviciu.
Săgetător
Se prevede o săptămînă încărcată la serviciu, deşi, sub celelalte aspecte, va fi destul de bună. Nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii vă stimulează în noile activităţi.
Capricorn
Aveţi serioase motive de îngrijorare la serviciu, riscaţi chiar să vă pierdeţi credibilitatea, ar fi cazul să reveniţi urgent pe linia de plutire. Atenţie la discuţiile în contradictoriu, nu vă vor face bine..
Vărsător
Sînteţi foarte motivaţi şi dornici să începeţi lucrul la un nou proiect. Deşi nu veţi obţine rezultate spectaculoase, vă veţi implica tot mai mult şi vă veţi da seama că alegerea făcută este cea corectă.
Peşti
Veţi căuta să fiţi permanent în centrul atenţiei şi vă veţi lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu este tocmai indicat. Financiar vorbind, în această săptămînă veţi avea numai de cîştigat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *