Doar aur pentru regiune

Imagine simbol: infoedinet.md

Imagine simbol: infoedinet.md
Imagine simbol: infoedinet.md

Și președintele raionului Călărași, Ilie Rău, și președintele raionului Nisporeni, Vasile Bîtca, și cel al raionului Ungheni, Iurie Toma, s-au ales cu cîte o medalie de aur a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”, ediţia a XIII-a.
Evenimentul s-a produs pe 30 ianuarie, la Palatul Republicii, în cadrul unei ceremonii festive de decernare a premiilor ”Marca comercială a anului 2013”, la care a participat toată elita antreprenoriatului național, numeroși demnitari, dar și reprezentanți ai corpului diplomatic.
Dinstincțiile le-au fost conferite celor trei președinți pentru buna participare cu standuri colective ale antreprenorilor din teritoriu la expoziție.
Raionul Nisporeni e la primul său succes de acest gen, iar Călărașiul a repetat performanţa din anul trecut. La Ungheni medalia de aur a venit deja pentru a treia oară consecutiv.
În aceeași zi, un trofeu ”Mercuriul de aur” a mers către Zona Economică Liberă ”Ungheni-Business”, la categoria ”Mărfuri și servicii B2B”, nominația ”Export”. De notat că în cadrul ceremoniei au fost acordate 51 de astfel de trofee.
Prestația antreprenorilor din cele trei raioane la expoziția ”Fabricat în Moldova”a fost apreciată la cel mai înalt nivel de către Serghei Cladco, șeful filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie. Dînsul  s-a arătat satisfăcut de rezultatele obţinute la concursul
”Marca comercială a anului 2013”. ”Mă bucur că și în acest an regiunea noastră a avut o imagine bună la cel mai important eveniment al anului”, a punctat Serghei Cladco.
La concursul din acest an au fost selectate 150 de proiecte de mărci comerciale, care au concurat în cadrul a nouă nominalizări. În total, au fost acordate 86 de premii. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova de comun cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *