„Casă nouă” pentru silvicultorii corneşteni

În fotografie: Părintele Damaschin binecuvîntează angajaţii în casă nouă

În fotografie: Părintele Damaschin binecuvîntează angajaţii în casă nouă
În fotografie: Părintele Damaschin binecuvîntează angajaţii în casă nouă

De acum încolo, cei peste 30 de angajați ai Ocolului silvic Cornești din subordinea Întreprinderii de Stat pentru Silvicultură „Silva-Centru” din Ungheni vor veni la serviciu ca la sărbătoare.
Sediul în care activau a devenit de nerecunoscut după o reparație capitală, efectuată într-un timp record.
Sîmbăta trecută, pe 22 februarie, la Corneşti a avut loc o ceremonie de sfințire a localului proaspăt renovat. Au venit oaspeţi da vază, printre care conducătorii ÎSS ”Silva-Centru”, deputaţi, şefi ai unor structuri raionale. Au venit să le fie alături celor  care au aşteptat demult  acest eveniment – angajații Ocolului silvic Cornești.
Clădirea în cauză se afla, de mai mulți ani, într-un hal fără de hal și avea nevoie stringentă de reparație. Iată că, acum două luni, conducerea întreprinderii a decis că a venit timpul unei schimbări radicale aici. Totul avea să decurgă într-un termen record, de numai două luni.
Au fost schimbate geamurile, uşile, a fost instalată o centrală termică nouă, a fost achiziţionat mobilier nou. Suma investită a fost de circa 100 de mii de lei.
”Pentru a cere de la angajați rezultate bune, trebuie să le asigurăm condiții de muncă și salarii decente. Tocmai de aceea evenimentul de astăzi este unul îmbucurător și semnificativ pentru noi”, a subliniat Nicolae Lăpteanu, directorul ÎSS ”Silva-Centru”. Dînsul a venit la Corneşti cu un cadou surpriză – un frigider nou-nouț, care le va fi de mare folos angajaţilor de aici.
Urmează ca edificiul să fie termoizolat, ceea ce va oferi un aspect exterior atractiv, dar şi va reduce cheltuielile pentru căldură în anii următori.
Slujba de sfințire a localului a fost oficiată de preotul Damaschin Cimbir, starețul Mănăstririi ”Sf. Pr. Ilie” din Cornești.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *