Anii '90 se întorc în sezonul primăvară/vară 2014

Imagine simbol: sanduirina.com

Imagine simbol: sanduirina.com
Imagine simbol: sanduirina.com

Înapoi în timp” are în domeniul modei o însemnătate aparte, cu atît mai mult cu cît, sezon după sezon,  ne întoarcem la tendinţe din decadele trecute, purtîndu-le într-o manieră inovativă, surprinzătoare şi de ce nu, uneori nostalgică.

Tricouri imprimate, pulovere şi topuri scurte, tăiate? Blugi bufanţi cu talie înaltă? Salopete? Articole sport în ţinutele de zi, în afara sălii de sport? Toate acestea nu fac decît să ne reamintească de capriciile modei din anii 1990 şi să le readucă acum în centrul atenţiei.
Primele pe listă sunt topurile şi puloverele scurte, reprezentative pentru perioada anilor ’90. Orice piesă de blugi este perfectă pentru a ilustra tendinţele inspirate din anii ’90. Salopetele din denim, blugii prespălaţi sau fustele mini din aceeaşi textură sînt vedetele principale în această perioadă.
Fustele în A, plisate şi scurte, sînt un alt item care cucereşte tendinţele de primăvară/vară 2014 şi pe care le regăsim şi în moda anilor ’90. Cu pliuri dese sau cu un singur pliu central, merită reintroduse şi în garderoba ta.
Stilul sport, emblematic pentru moda anilor ’90, care a adus adidaşii sport, hanoracele şi tricourile, se regăseşte şi în tendinţele acestui an. Fie că vorbim despre pantofi sport cu platforma ascunsă, tenişi clasici sau adidaşi tip gheată, bluze de trening sau geci sport, toate sînt o readaptare a pieselor din anii ’90.
Sînt la modă şi bocancii clasici din piele, cămăşile cu imprimeuri, gecile de piele, la fel de reprezentative pentru anii ’90. În sezonul actual însă, acestea sînt “îndulcite” cromatic de nuanţe pastelate, dar şi de imprimeuri florale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *