În poșeta femeii | Şapte reguli pentru a fi feminine

poseta1. Fii naturală în tot. Exagerările, extremele sînt duşmani ai feminităţii. Cum, de asemenea, natural nu înseamnă neîngrijit sau nearanjat.
2. Alege o culoare la păr şi o coafură care îţi pun trăsăturile în evidenţă. Nu trebuie să ai părul colorat strident sau tuns ciudat. Scopul tău nu este să frapezi.
3. Pentru a evita stridenţa, machiajul trebuie să pună în evidenţă doar o anumită parte a fizionomiei: ochii sau gura. Culorile tari merg doar la o ocazie şi o ţinută specială.
4. Poartă haine adecvate momentului zilei şi activităţii pe care o desfăşori. Simbolul feminităţii e rochia. Dar evită să fie prea scurtă, prea decoltată sau prea mulată.
5. La o ţinută care iese în evidenţă nu trebuie adăugate accesorii. Doar la haine cu o linie simplă şi în culori neutre poţi accesoriza bijuterii, care să pună şi ţinuta în valoare.
6. Nu exagera în ceea ce priveşte cantitatea de parfum folosit. Acesta trebuie să fie perceput doar de persoanele din imediata apropiere.
7. Ţine în geantă şerveţele umede, ca să te poţi reîmprospăta în orice loc şi în orice moment al zilei. Nu parfuma pielea care miroase a transpiraţie.
Feminitatea nu ţine doar de ţinută, ci şi de comportament. Nu folosi un limbaj vulgar, oricît de supărată ai fi. Nu consuma mult alcool, nu gesticula excesiv. Nu fuma pe stradă. Nu vorbi cu mîncare în gură. Nu mînca seminţe pe stradă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *