În poşeta femeii | Fusta midi monopolizează moda anului 2014

Imagine simbol: tinar.ro

Imagine simbol: tinar.ro
Imagine simbol: tinar.ro

Fustele  acestui sezon impresionează prin eleganţă şi feminitate. În colecţiile designerilor internaţionali găsim fuste scurte sau foarte lungi, însă vedeta anului 2014 este fără îndoială fusta midi (cu lungimea pînă la jumătatea gambei).
Ea poate fi asortată uşor şi se potriveşte aproape oricărui tip de siluetă. Fusta midi poate fi purtată atît cu pantofi, cizme şi botine cu toc, cît şi fără toc. În privinţa materialelor, designerii le propun pe cele mai grele, care formează falduri mari şi permit croială în formă de A (trapeze, semi- sau cloşate).
Fustele midi se potrivesc atît în timpul liber, cît şi la evenimente speciale, alungesc silueta şi sînt foarte comode. Dacă vă doriţi să aveţi un look al anilor ’50, o fustă midi purtată cu o bluză, o pereche de şosete în culori pastel şi o pereche de pantofi fără toc vă vor ajuta să vă atingeţi scopul. Fusta midi, dacă este combinată cu o pereche de cizme şi o bluză sau un pulover, vă poate oferi un look orăşenesc de invidiat. Daca vă doriţi un look de birou, este indicat să purtaţi o fustă midi cu un sacou şi ciorapi sau ştrampi mai groşi.
Atenţie! Dacă sînteţi mai mică de statură, trebuie să aveţi grijă ca lungimea să depăşească genunchiul cu maxim o palmă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *