INCASO – Favoritul Anului 2013

argint 2013La 30 ianuarie 2014 a avut loc decernarea premiului ”Marca Comercială a Anului 2013”. Medalia de argint a concursului, la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri” a fost obținută de Compania de Colectare a Datoriilor INCASO.
Concursul ”Marca Comercială a Anului” este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în comun cu Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală, cu scopul de a promova practicile de succes în domeniul marketingului şi branding-ului. În acest an la concurs au concurat 150 de proiecte.
Compania de Colectare a Datoriilor INCASO a participat pentru a treia oară la concursul ”Marca Comercială a Anului”. În anul 2012, INCASO i-a fost decernată medalia de argint, în 2013 INCASO a fost premiată cu medalia de aur la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri”, nominația Favoritul Anului.
Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților și a activității economice. INCASO este cea mai mare companie de colectare din Republica Moldova și procesează la moment peste 80.000 de debitori activi.
ÎM „INCASO” SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md  www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *