Ce ne va aduce anul 2014?

Imagine simbol: yoda.ro

Imagine simbol: yoda.ro
Imagine simbol: yoda.ro

1. Alegeri parlamentare. Nu trebuie să fii mare profet pentru aceasta. În schimb, chiar trebuie să fii prezicător, ca să ştii şi cine va intra în viitorul Parlament. Iată că Moisei Lepădatu, considerat cel mai bun clarvăzător din R.Moldova, a declarat pentru „Komsomolskaia pravda” că în viitorul Parlament vor intra doar trei formaţiuni politice: PLDM, PDM şi PCRM. Dînsul face şi o avertizare: în sînul PLDM s-au cuibărit mulţi trădători care, la momentul oportun, îşi vor da arama pe faţă. În viitorul Parlament, potrivit clarvăzătorului, vor face alianţă comuniştii cu liberal-democraţii, iar Partidul Democrat se va pomeni în opoziţie.
2. Cei plecaţi la munci în străinătate nu se vor grăbi, nici în anul 2014, să revină acasă, chiar dacă, susţine clarvăzătorul, preţurile nu vor creşte. Vor creşte însă pensiile şi salariile, dar nu se ştie dacă oamenii vor simţi această majorare.
3. Şi în anul 2014 ne aşteaptă recolte frumoase, aşa cum au fost şi în 2013.
4. O veste proastă e că se va scumpi din nou gazul, de parcă mai poţi uimi pe cineva cu această noutate.
5. Corupţia nu va fi stîrpită. Dimpotrivă, va creşte. Nu e nici asta o noutate.
6.  Se vor înrăutăţi relaţiile cu Rusia. Va avea de suferit de pe urma politicii ruseşti nu doar R.Moldova, ci şi alte ţări, inclusiv Ucraina şi România. E posibil ca Transnistria să fie recunoscută de Federaţia Rusă, să se declanşeze un conflict de proporţii între Rusia şi SUA.
7. Republica Moldova mai are de aşteptat pînă să adere la Uniunea Europeană. În schimb, deja în anul 2014, cetăţenii moldoveni vor putea circula nestingherit în Uniunea Europeană.
8. S-ar putea să dea peste noi şi un cutremur puternic. Clarvăzătorul „îl vede” în prima jumătate a anului 2014.
9. Nu este exclusă declanşarea celui de-al treilea război mondial, protagoniştii principali fiind SUA şi Federaţia Rusă. Unde mai pui că în 2014 se împlinesc exact 100 de ani de la declanşarea primului război mondial.
10. În 2014, timp de o lună, o bună parte din omenire va fi cu ochii pe… fotbal. „Campioana mondială va fi Germania. E sută la sută”, a dat asigurări clarvăzătorul nr. 1 al Moldovei.
Apropo, „Komsomolskaia pravda” notează că Moisei Lepădatu a făcut previziuni şi în ajunul anului 2013, 90% dintre care s-au îndeplinit. Printre acestea: dispaţia AIE-2, venirea în guvern a unor noi miniştri, obţinerea celor mai înalte recolte din ultimii 20 de ani, micşorarea preţurilor la imobile…


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *