VIDEO | Tinerii – mai aproape de Uniunea Europeană

Captură: Canal Regional

Captură: Canal Regional
Captură: Canal Regional

Începînd cu 10 decembrie, la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni va flutura, pe lîngă steagul Republicii Moldova, și cel al Uniunii Europene. Aici va funcţiona şi un EuroClub, lansarea căruia a avut loc în aceeaşi zi de 10 decembrie.
”Ne-am dorit să ne alăturăm celorlalte 11 EuroCluburi din Moldova, 300 EuroCluburi din Ucraina și multor altor EuroCluburi din toată Europa într-o zi semnificativă, cînd întreaga lume marchează Ziua Internațională a Drepturilor Omului”, a subliniat Lidia Covali, directoarea liceului.
La eveniment a fost prezent şi Constantin Butnaru, vicepreședintele Parlamentului European al Tinerilor din R.Moldova, şi deputatul Ion Butmalai, care au adresat cuvinte de încurajare și felicitare junimii unghenene, menţionînd că anume tinerii sînt viitorul țării și trebuie să fie  activi, să promoveze valorile europene.
În semn de bun start al activității EuroClubului, care va fi o platformă de discuţii pentru toţi tinerii din oraş, Alexandru Ambros, primarul de Ungheni, a oferit în dar liceului drapelul Uniunii Europene, care a şi fost arborat deja la intrarea în instituţie.
UNGHENI | Ina Landa

Video: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *