Încă un motiv de bucurie şi satisfacţie

ExpresulAstăzi, 13 decembrie 2013, ţineţi în mînă un număr cu totul special al „Expresului”. Este ediţia cu numărul 300!
300 numere înseamnă tot atîtea săptămîni de muncă asiduă, înseamnă 2100 de zile sau 16800 de ore lucrate, timp în care am cules peste 20 de milioane de semne (litere, virgule, puncte etc.), am realizat circa 8000 de ştiri, reportaje, interviuri, peste 3000 de fotografii. Pe toate le-am inserat în cele 2400 de pagini ale ziarului EXPRESUL, pe care le-am adunat, pînă în prezent, număr de număr.
Pentru ca cele 300 de ediţii ale ziarului să fie cît mai interesante şi de calitate, am parcurs peste 250 mii de kilometri, dintre care 66840 kilometri – la Chişinău şi înapoi, pentru a aduce ziarele de la tipografie. Am ajuns în cele mai îndepărtate localităţi ale regiunii, ne-am urcat pe cel mai înalt deal din R.Moldova, la Bălăneştiul Nisporenilor, dar şi pe Movila Măgura din raionul Ungheni. Am zburat cu elicopterul şi cu balonul cu aer cald, admirînd şi fotografiind de la înălţime oraşele Ungheni şi Corneşti, am mers pe cai, ne-am plimbat cu barca. Am realizat reportaje din Polonia, Italia, România, Ucraina, Israel…
Am fost martorii scoaterii sîrmii ghimpate de pe Prut, dar, pînă în acel moment, am relatat, pas cu pas, totată lupta dusă de Consiliul raional Ungheni pentru aceasta. Am relatat cu lux de amănunte despre evenimentele din 7 aprilie 2009, am fost prezenţi la festivalurile şi competiţiile organizate în regiune cam la fiecare sfîrşit de săptămînă. Nu ne-a fost frică nici de ger, nici de ploaie, nici de arşiţă, pentru că am vrut să fim în mijlocul oamenilor, să le cunoaştem istoriile de succes, problemele, bucriile şi tristeţile. Am trecut prin patru campanii electorale şi am rezistat! Nimeni nu a reuşit să ne „cumpere”. Am organizat campanii sociale, am realizat proiecte interesante, ne-am făcut sute de prieteni.
Astăzi, poţi vedea EXPRESUL şi la Călăraşi, şi la Nisporeni, şi la Ungheni. Îl citesc sute şi mii de oameni. Să ne urăm cu toţii: şi cei care muncim la el, şi cei care îl citesc, la mai mult şi la mai mare!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *