Horoscop săptămînal. 9 – 15 decembrie

horoscop 9 - 15 decembrie

horoscop 9 - 15 decembrieBerbec
Săptămîna care urmează se anunţă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient cît să vă dea o stare de permanentă iritabilitate. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătaţii.
Taur
Veţi avea o săptămînă foarte bună sub aspectul vieţii sociale. Veţi simţi nevoia să ieşiţi în evidenţă, să cunoaşteţi lume nouă, să fiţi spirituali şi comunicativi.
Gemeni
Săptămîna aduce veşti foarte bune pe plan financiar: veţi primi tot felul de şanse de a vă spori veniturile. Veţi fi mai veseli, mai optimişti şi mai toleranţi cu cei din jur.
Rac
Zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Veţi primi noi responsabilităţi profesionale, veţi avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, comunicare şi de negociere.
Leu
Săptămîna care urmează va fi destul de solicitantă, însă veţi avea ocazia să faceţi tot ce vă place: să organizaţi, să daţi ordine, să tunaţi şi să fulgeraţi în dreapta şi-n stînga.
Fecioară
Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie de demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite. Profesional, aveţi tot mai multe responsabilităţi.
Balanţa
Cuvîntul de ordine al acestei săptămîni este enervarea. În special, la serviciu. Veţi avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, vă vor strica săptămîna.
Scorpion
Veţi avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri ce se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi.
Săgetător
Săptămîna se va învarti în jurul dragostei. Latura profesională va sta în umbră, pentru moment. Financiar, staţi bine, în sensul că risipiţi tot ce aveţi atunci cînd aveţi.
Capricorn
Totul va depinde de cei din jurul vostru. La serviciu, să fiţi ceva mai atenţi la atitudinea pe care o aveţi faţă de colegi. Acum sînt favorizate investiţiile pe termen scurt.
Vărsător
Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Dacă trebuie să luaţi nişte decizii importante, vă veţi trezi puşi în dificultate.
Peşti
Se anunţă o săptămînă liniştită. Profesional, veţi primi nişte oferte care v-ar putea ajuta să evoluaţi. Cu banii nu veţi sta rău, dar nici nu e cazul să vă aşteptaţi la cîşiguri mari.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *