Horoscop săptămînal. 23 – 29 decembrie

horoscop 23 - 29 decembrie

horoscop 23 - 29 decembrieBerbec
Veţi simţi nevoia să petreceţi mai mult timp departe de compania anumitor persoane şi să reflectaţi asupra unor lucruri pe care le-aţi făcut de curînd.
Taur
Veţi fi puşi în faţa unor decizii complicate. Încercaţi să că sfatuiţi cu cineva din apropiaţi, poate aşa va fi mai uşor să aveţi o perspectivă mai bună asupra situaţiei.
Gemeni
Va trebui să acordaţi mai multă atenţie la detalii. Este posibil ca, la un moment dat, să vi se ceară o favoare. În privinţa banilor nu veţi avea nici un motiv de îngrijorare.
Rac
Deşi va fi o perioadă destul de aglomerată, în care va fi necesar să faceţi foarte multe drumuri, să soluţionaţi multe probleme, veţi avea timp şi pentru cîteva momente de răsfăţ.
Leu
Nesiguranţa din ultimul timp nu vă ajută deloc să treceţi peste anumite obstacole. Cel mai bine ar fi să vorbiţi cu o persoană apropiată, poate vă ajută să vă recăpătaţi încrederea.
Fecioara
Nu cheltuiţi bani pe tot felul de cadouri, pentru a fi pe placul celor din jur. Încercaţi să faceţi  economii, mai ales că veţi avea nevoie de bani pentru eventualele plecări ce le veţi face.
Balanţa
Va fi o săptămînă destul de încărcată. Deşi vi se va părea obositor, veţi dori să faceţi totul pînă la capăt. La finele săptămînii veţi avea şansa unor schimbări la care visaţi demult.
Scorpion
Vă grăbiţi să luaţi tot felul de decizii în numele mai multor persoane, ceea ce nu vă avantajează.  Mai degrabă încercaţi să vă vedeţi de ale voastre şi să vă rezolvaţi cît mai repede problemele.
Săgetător
Emoţiile vor fi destul de mari în această săptămînă, pentru că va apărea o persoană care v-a fost dragă la un moment dat. Nu vă lăsaţi prinşi în trecut, reveniţi la realitate.
Capricorn
Nu vă grăbiţi să vă faceţi planuri pentru perioada sărbătorilor. Chiar dacă vă faceţi griji că nu stiţi exact ce să faceţii, acesta nu e un motiv să luaţi decizii pripite.
Vărsător
Deşi sănătatea nu va fi una foarte bună, vă veţi dori să acţionaţi. Vizitaţi însă mai întîi medicul, ca să fiţi siguri că totul e bine. Gîndiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie.
Peşti
Veţi avea o stare uşor irascibilă, legată de grijile înaintea sărbătorilor. În privinţa banilor s-ar putea să aveţi o surpriză. Este posibil să primiţi răspuns la o problemă mai veche.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *