Horoscop săptămînal. 2- 8 decembrie

horoscop 2 - 8 decembrie

horoscop 2 - 8 decembrieBerbec
Este, probabil, singura zodie care nu se poate plînge de nimic. Asta nu înseamnă că veţi avea parte de cine ştie ce realizări, ci doar că urmează nişte zile pline de linişte şi armonie.
Taur
La sfîrşitul perioadei, vă veţi bucura de o creştere financiară pe linie profesională, posibil chiar o mărire permanentă de salariu. Veţi avea noroc şi în dragoste.
Gemeni
Vă veţi trezi în faţa unei situaţii delicate: vi se va solicita o sumă de bani din partea unei persoane pe care nu o puteţi refuza, însa acest lucru v-ar destabiliza financiar pentru o perioadă.
Rac
Vă bucuraţi în continuare de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile interumane. E momentul să profitaţi de aceste relaţii pentru a obţine nişte avantaje în carieră.
Leu
Apare o ocazie bună să cîştigaţi rapid ceva bani în plus şi ar fi foarte bine să acceptaţi, sînt toate şansele să vă iasă aşa cum vă doriţi. Vor exista nişte discuţii neplăcute în familie.
Fecioară
Sînteţi în pericol să comiteţi o gafă majoră care v-ar putea costa o prietenie. Vi se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natură financiară. Ar fi bine să vă gîndiţi bine înainte.
Balanţă
În această săptămînă, vă veţi justifica perfect reputaţia de persoane pretenţioase şi cam înfumurate. Sînt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult.
Scorpion
E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe. În ceea ce priveşte banii, să nu vă aşteptaţi la mari realizări. Mai bine să căutaţi o metodă de a cheltui mai puţin.
Săgetător
Săptămîna începe cu multă muncă, dar profitabilă şi cu posibilităţi de avansare. Veţi avea ocazia să vă rezolvaţi problemele financiare. Relaţiile cu familia vor deveni excelente.
Capricorn
Nu trebuie să vă aşteptaţi la prea multă acţiune în următoarele zile. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii.
Vărsător
Vă veţi bucura de nişte recompense deosebite pentru unele servicii, sau gesturi făcute recent. În privinţa banilor, veţi fi nevoiţi să amînaţi unele achiziţii importante.
Peşti
Veţi avea nişte zile foarte bune, mai ales la mijlocul săptămînii. Vor apărea cheltuieli neaşteptate, dar care nu vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *