Horoscop săptămînal. 4 – 10 noiembrie

horoscop 4 - 10 noiembrie

horoscop 4 - 10 noiembrieBerbec
Veţi fi confruntaţi cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională. Este posibil să aveţi de înfruntat atacurile unor colegi, sau să realizaţi că aţi luat nişte decizii greşite.
Taur
În zilele ce urmează, va trebui să demonstraţi că sînteţi nişte prieteni adevăraţi. Se preconizează un conflict la locul de muncă, cel mai probabil cu un superior.
Gemeni
Încercaţi să avansaţi în planurile de viitor, dar nu veţi putea de răul celor din jur. Sînt multe persoane în jur care vor încerca să vă facă necazuri, în special la serviciu.
Rac
Veţi avea mai mult chef să vă ocupaţi de voi şi acest lucru vă va face foarte bine din punct de vedere psihic, vă va ajuta să fiţi mai calmi şi mai binedispuşi. Aveţi grijă la locul de muncă.
Leu
Veţi începe săptămîna cu o dezamăgire legată de bani. Este recomandat să nu vă neglijaţi prietenii, pentru că veţi avea în curînd nevoie de ajutorul acestora.
Fecioara
Săptămîna va fi propice călătoriilor în interes profesional. Banii vor fi suficienţi pentru planurile voastre, dacă veţi şti să-i gestionaţi corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile.
Balanţa
Veţi primi o veste bună de la persoana iubită, dar nu veţi putea pune planurile în aplicare din cauza unor probleme de serviciu. Veţi cîştiga bine, dar veţi avea şi cheltuieli foarte mari.
Scorpion
Veţi fi frămîntaţi de tot felul de întrebări legate de relaţia de cuplu. E bine să mai discutaţi şi cu prietenii. In rest, aveţi mult de muncă, dar eforturile sînt urmate rapid de cîştiguri substanţiale.
Săgetător
Aveţi noroc de o săptămînă foarte activă, aşa cum vă place. Banii nu vă vor stresa şi nici nu veţi avea chef să vă gîndiţi la lucruri serioase. Să nu uitaţi nici de viaţa profesională.
Capricorn
Veţi fi din nou numai cu gîndul la bani. Veţi dori să schimbaţi ceva important în viaţă şi pentru asta veţi avea nevoie de cîştiguri importante. Norocul este de partea voastră.
Vărsător
În zilele următoare veţi fi cam dificili şi morocănoşi. La baza acestui comportament nesuferit, poate sta o nemulţumire profundă legată de evoluţia lor personală sau profesională.
Peşti
Va trebui să vă adunaţi toată energia şi să gîndiţi pozitiv. Situaţia financiară nu va fi stralucită, dar nici nu veţi avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *