Horoscop săptămînal. 11 – 17 noiembrie

horoscop 11 - 17 noimbrie

horoscop 11 - 17 noimbrieBerbec
Veţi avea o săptămînă solicitantă din punct de vedere afectiv. Nu veţi putea duce la îndeplinire unele planuri din viitorul apropiat, din cauza lipsei banilor, însă nu trebuie să disperaţi.
Taur
Vă veţi confrunta cu diverse necazuri financiare: orice aţi face, veţi fi nevoiţi să scoateţi bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intraţi în panică.
Gemeni
Veţi intra în panică la începutul săptămînii, din cauza unui proiect amînat şi care nu mai poate aştepta. E puţin probabil să mai rezolvaţi ceva în ultima clipă.
Rac
Veţi fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea. Cu banii nu veţi sta din cale-afară de bine, dar veţi găsi soluţii foarte ingenioase pentru a compensa lipsa lor.
Leu
Problema cea mai mare vor fi banii, mai ales acum cînd vă bate gîndul să faceţi o schimbare în carieră. Dragostea însă e la cote maxime, şi acesta este lucrul cel mai important.
Fecioara
Veţi fi solicitate din punct de vedere profesional şi tot ce veţi face, veţi face cu spor. Veţi primi bani la mijlocul perioadei şi veţi reuşi să duceţi la îndeplinire nişte planuri de cheltuieli.
Balanţa
Se prevăd schimbări atît pe plan personal, cît şi pe plan profesional. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungîndu-se chiar pînă la schimbarea serviciului cu altul mai promiţător.
Scorpion
Dragostea rămîne pe primul loc. În celelalte aspecte însă, lucrurile nu sînt chiar roz: banii vă fug printre degete, serviciul aduce multe probleme, iar relaţiile cu familia sînt tensionate.
Săgetător
Ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este exact ceea ce vă place mai mult. Profesia este lăsată la o parte, dar nu e nici o tragedie, e nevoie uneori şi de puţină distracţie.
Capricorn
Se pare că veţi fi ceva mai morocănoşi decît de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv.
Vărsător
Săptămîna va fi una a aşteptărilor şi a emoţiilor, însă răspunsurile se lasă aşteptate. Nu veţi sta prea bine nici la capitolul energie. La sfîrşitul perioadei veţi primi o sumă de bani.
Peşti
A venit momentul să vă apucaţi de treabă: toate proiectele amînate pînă acum se vor acumula şi vă vor copleşi, dacă nu vă apucaţi urgent de ele. Puteţi sta liniştiţi în privinţa banilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *