Și mileștenii vor avea un teren de mini-fotbal cu așternut artificial

Imagine simbol: lugojonline.ro

Imagine simbol: lugojonline.ro
Imagine simbol: lugojonline.ro

Vești bune pentru amatorii de fotbal de la Mileștii Nisporenilor. Pînă la finele lunii octombrie în localitate va fi inaugurat un nou teren de mini-fotbal cu așternut artificial. Declarația îi aparține însuși primarului de Milești, Petru Leucă, care a precizat că lucrările de construcție ale fundației terenului în prezent sînt în toi.
”Tradițiile fotbalistice ale Mileștiului nu trebuie uitate, ci dezvoltate. De aceea nu am putut să ne lipsim de ocazia de a avea și noi un stadion pe cinste”, a făcut o explicație, Petru Leucă. Edilul mileștean a mai comunicat că stadionul va fi construit grație Programului Federației Moldovenești de Fotbal ”Toți împreună”, care va oferi în acest sens plasele de îngrădire a terenului și gazonul artificial. La rîndul său, autoritățile locale și-au asumat responsabilitatea de a finanța din sursele bugetului local construcția fundației terenului, care va costa 157 mii de lei.
Important de spus că terenul de mini-fotbal de la Milești va fi deja al șaptelea la număr în raionul Nisporeni, nu însă și ultimul, după cum susține Grigore Brașoveanu, directorul Școlii sportive din Nisporeni. ”Ne dorim ca astfel de stadioane să fie pe lîngă fiecare școală din orașul Nisporeni”, a declarat dînsul, exprimîndu-și încrederea că în viitorul apropiat scopul propus va fi totuși atins.
Tot în această toamnă, chiar în prima zi de școală, un teren sintetic de mini-fotbal a fost inaugurat și la liceul ”Ștefan cel Mare” din Nisporeni. Astfel în prezent, doritorii de a face sport pe gazoane sintetice au deja la alegere patru opțiuni în orașul Nisporeni, și în satele Grozești și Vărzărești.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *