Rețete culinare. Salată de toamnă cu legume coapte

Irina CaducencoIngrediente:
O vînătă, un dovlecel, 2 ardei dulci, caşcaval, un căţel de usturoi, ulei de măsline, piper negru, frunze de busuioc, sare.
Mod de preparare:
Iniţial, se spală foarte bine toate legumele. Vinetele şi dovleceii se taie rondele, se sărează şi se lasă deoparte jumătate de oră. Apoi se pun pe grătar împreună cu ardeiul dulce. Cînd s-au rumenit, toate legumele se pun pe un platou, iar după un sfert de oră se adaugă usturoiul zdrobit şi uleiul de măsline. Salata se condimentează cu sare, piper şi se amestecă uşor. La final se adaugă caşcavalul. Se ornează cu frunzele de busuioc. Poftă bună!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *