Horoscop săptămînal. 14 – 20 octombrie

horoscop14 - 20 octombrie

horoscop14 - 20 octombrieBerbec
Săptămîna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una destul de bună. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate mulţumitoare.
Taur
E o perioadă în care ar trebui să luaţi o serie de decizii importante în toate domeniile: carieră, viaţa personală, dragoste. Aceste hotărîri radicale vor avea consecinţe pe un termen lung.
Gemeni
Ar trebui să vă puneţi un pic viaţa în ordine. Vă pricepeţi foarte bine să elaboraţi planuri măreţe, dar nu daţi atenţie unor detalii care pot schimba totul. Atenţie, se poate isca o ceartă în cuplu.
Rac
Vă veţi concentra energia asupra relaţiei amoroase. Sînteţi foarte romantici în această perioadă şi vă copleşiţi partenerii cu tot felul de atenţii. Starea financiară va fi un mulţumitoare.
Leu
Veţi începe săptămîna mai lent, fără prea multă energie şi chef de muncă. Doar partenerul de cuplu va avea puterea să vă mai ridice moralul, cu mici surprize şi gesturi tandre.
Fecioara
În zilele următoare vor apărea foarte multe ocazii de distracţie, ocazii care vă vor solicita umorul şi spontanietatea. Să profitaţi la maximum. Nici de bani nu e cazul să vă faceţi probleme.
Balanţa
Se anunţă o săptămînă a aşteptărilor şi emoţiilor, mai ales în ceea ce priveşte banii. Acest lucru va genera o stare de frustrare şi nervozitate, care se va reflecta şi asupra celor din jur.
Scorpion
Veţi fi visători şi plini de imaginaţie în zilele următoare. Veţi încerca să rupeţi monotonia traiului cotidian cu tot felul de mici nebunii. E posibil să plecaţi într-o excursie neplanificată.
Săgetator
Vă aşteaptă nişte momente importante care presupun pregătiri serioase. Veţi coordona nişte proiecte, veţi fi gazdele unor evenimente sau veţi primi responsabilităţi noi la serviciu.
Capricorn
Tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate care se vor agrava dacă nu sînt tratate rapid. Un conflict profesional minor vă aşteaptă pe la mijlocul săptămînii, dar veţi ieşi cu fruntea sus.
Vărsător
Veţi fi uşor melancolici şi vă veţi simţi nemulţumiţi de voi inşivă. Acest lucru vă va împinge să căutaţi confirmare din partea străinilor. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.
Peşti
Veţi primi o lovitură neaşteptată venită din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de nişte afirmaţii false sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizările voastre.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *