Două premii pentru Centrul de Poştă Ungheni

Oficiul Poştal Ungheni
Imagine: foto,dinmoldova.info

Oficiul Poştal Ungheni
Imagine: foto,dinmoldova.info

Centrul de Poştă Ungheni a obţinut, chiar recent, două premii. Unul – la concursul republican „Spiritul poştal pe meleagul natal”, iar cel de-al doilea – în cadrul Spartachiadei salariaţilor, la proba minifotbal.
Ambele premii au fost oferite la Forumul poştal, consacrat Zilei Mondiale a Poştei şi Zilei profesionale a lucrătorului poştal. De notat că la concursul „Spiritul poştal pe meleagul natal” fiecare centru de poştă a venit cu o expoziţie privind rolul poştei în societate, coloritul naţional, tradiţiile regionale. Se pare că Centrul de Poştă Ungheni a atras atenţia organizatorilor prin expoziţia sa, căci i s-a oferit locul III.
La Spartachiada salariaţilor, aflată la ediţia a treia, echipa „Olimp”, formată din reprezentanţi ai centrelor de poştă din Ungheni, Nisporeni, Călăraşi şi Făleşti, s-a clasat pe locul II. „Organizarea unor astfel de evenimente este o tradiţie în cadrul întreprinderii şi promovează spiritul de echipă, dar şi modul sănătos de viaţă”, a subliniat Parascovia Chirinciuc.
Forumul poştal din acest an s-a desfăşurat în perioada 4-5 octombrie şi au participat peste 400 de lucrători poştali din toate raioanele Republicii Moldova.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *