Vor fi stăpîni pe sine înşişi

Imagine simbol: alba-medical.info

Imagine simbol: alba-medical.info
Imagine simbol: alba-medical.info

Începînd cu 1 septembrie, Secția de stomatologie a Spitalului raional Nisporeni va trece la autogestiune și va activa ca o întreprindere municipală cu denumirea oficială Centrul raional stomatologic Nisporeni.
Schimbarea va avea loc urmare a unei decizii luate la ședința extraordinară a Consiliului raional Nisporeni din 23 iulie curent – ”Cu privire la delimitarea juridică și fondarea Întreprinderii muncipale Centrul raional stomatologic Nisporeni”.
”Această schimbare va fi mai mult una de ordin intern și nu se va resimți în nici un fel de către pacienți”, a ţinut să explice Stanislav Cozulea, șeful Secției stomatologie. Tot dînsul va îndeplini, de la 1 septembrie, funcția de șef al noului Centru raional stomatologic.
Doctorul și-a exprimat convingerea că, odată cu trecerea la autogestiune, se va îmbunătăți calitatea serviciilor stomatologice, dar și baza tehnico-materială a instituţiei. Totodată, dînsul speră că noua formulă de activitate va da posibilitatea să fie majorate şi salariile celor 23 de angajaţi. Potrviti schemei de cadre, la Centrul raional stomatologic Nisporeni urmează să muncească zece medici stomatologi.
”Nu zic că a fost rău pînă acum, dar, odată ce vom deveni noi stăpîni pe sine, cred că lucrurile se vor schimba în mai bine”, a menţionat Stanislav Cozulea, subliniind că reforma care se face în ultimul timp în domeniul medicinei este una benefică.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *