VIDEO | Face furori în SUA: Boxerul unghenean Constantin Bejenaru a obţinut a patra victorie la profesionişti

Captură: publika.md

Captură: publika.md
Captură: publika.md

Boxerul unghenean, Constantin Bejenaru, face senzaţie în boxul profesionist din Statele Unite ale Americii. Supranumit „Tunetul din Moldova”, Bejenaru l-a învins la puncte, după patru runde, pe Excell Holmes, în cardul unei gale care a avut loc într-unul dintre cele mai cunoscute cinematografe din SUA, Paramount, din New York.
Acesta a fost al doilea meci dintre cei doi, după ce în luna mai duelul a fost declarat nul, deoarece în repriza a doua, Bejenaru a suferit o accidentare involuntară la cap. Pentru Bejenaru, aceasta a fost a patra luptă la profesionişti, în care a obţinut tot atâtea victorii. Boxerul originar din Ungheni se află pe locul 365 din peste o mie de pugilişti la categoria supergrea.
Ungheneanul are 29 de ani, iar din 2006 reprezintă România pe arena internaţională. În 2011, acesta a devenit primul discipol al boxului din Moldova care a ajuns să lupte la profesionişti în categoria Supergrea. Bejenaru este antrenat de Kevin Rooney, care l-a pregătit pe celebrul Mike Tyson şi care a declarat că Bejenaru este cel mai exploziv boxer pe care l-a pregătit, după Tyson.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *