Horoscop săptămînal. 26 august – 1 septembrie

horoscop - 26 august - 1septembrie

horoscop - 26 august - 1septembrieBerbec
Urmează o perioadă de schimbări importante. Aceste schimbări vă vor aduce stres, dar sînteţi pregătiţi şi puteţi face faţă consumului nervos. Veţi avea nişte conflicte în familie.
Taur
Nu veţi fi prea în formă în viaţa profesională. V-ar plăcea să leneviţi şi să nu vă ocupaţi mintea cu nimic serios. O vorbă bună legată de o problemă vă va aduce admiraţia celor din jur.
Gemeni
Aveţi mult de muncă şi, de data aceasta, eforturile voastre nu vor mai trece neobservate. Puteţi avea un conflict la locul de muncă cu o persoană care administrează bani.
Rac
Săptămîna aceasta e foarte posibil să plecaţi la un drum mai lung. Călătoriile şi comunicarea sînt foarte bine aspectate, aşa că să nu vă miraţi dacă primiţi o invitaţie undeva.
Leu
Vi se va cere scuze pentru nişte probleme provocate, fie ele profesionale, financiare sau personale. Trebuie să vă arătaţi generoşi şi înţelegători, aşa cum vă este şi natura.
Fecioara
Nu va trece nici o zi fără o surpriză plăcută. Sînteţi într-o dispoziţie generoasă faţă de cei dragi şi veţi simţi nevoia să-i răsfăţaţi. Nu este vorba doar de cadouri, ci şi de cuvinte calde.
Balanţa
Perioadă propice speculaţiilor financiare, recuperării datoriilor şi achiziţiilor de calitate. Astrele sînt de partea voastră în acest domeniu şi veţi rămîne aşa o perioadă destul de lungă.
Scorpion
Nu se anunţă o perioadă prea grozavă din punct de vedere sufletesc. Partea ciudată e că nu aveţi nici un motiv concret să fiţi îmbufnaţi şi nici măcar voi nu stiţi ce aveţi.
Săgetător
Urmează o perioadă favorabilă întîlnirilor romantice, împăcărilor, apropierii sufleteşti şi sentimentelor profunde în general. Veţi afla veşti despre o persoană de care nu mai ştiaţi nimic.
Capricorn
Ar trebui să mai lăsaţi munca la o parte şi să ieşiţi mai mult în societate. Săptămîna aceasta este favorabilă activităţilor sociale, evenimentelor, petrecerilor şi comunicării.
Vărsător
Săptămîna aceasta apar tot felul de cheltuieli, aparent neînsemnate, dar care, adunate, vă pot da bugetul peste cap. Din păcate, aceste situaţii vă vor găsi cu buzunarul cam gol.
Peşti
Sînteţi înclinaţi să vă pierdeţi calmul de la tot felul de fleacuri şi să deveniţi total nesuferiţi celor din jur. Aceste izbucniri sînt, de fapt, manifestările unor probleme mai serioase.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *