Horoscop săptămînal. 19 – 25 august

horoscop 19 - 25 august

horoscop 19 - 25 augustBerbec
Veți petrece o mare parte a săptămînii încercînd să vă rezolvați impasul financiar, în care ați intrat. O soluție ar putea veni din partea unui prieten sau a unei rude din străinatate.
Taur
Veți trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. În carieră avansați, ori primiți o mărire de salariu, eforturile de pînă acum nefiind depuse în zădar.
Gemeni
Veți avea parte de acuzații în plan profesional. E drept că, în ultima perioadă, ați fost stresați, datorită problemelor personale, dar nu trebuie să neglijați obligaţiunile de serviciu.
Rac
Urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Din punct de vedere al sănătății totul este bine. Aveți un tonus și o energie de invidiat, pe care le veți fructifica în activități care vă solicită fizic.
Leu
Treceți printr-o perioadă mai puțin favorabilă speculațiilor financiare, ar fi preferabil să evitați cheltuielile inutile. În plan personal veți avea de înfruntat o problemă mai veche.
Fecioara
O decizie de mare importanță pentru viitor va trebui să fie luată într-un timp foarte scurt. Urmează o perioadă agitată și plină de stres, nu există totuși motive reale de îngrijorare.
Balanța
Sînteți entuziasmați de o nouă perspectivă profesională în care și beneficiile de care vă veți  bucura vor fi substanțial ridicate. În plan personal lucrurile stau bine.
Scorpion
Se anunță o perioadă liniștită, cu multe reușite în plan personal. Relația cu persoana iubită este bună. Pe plan profesional nu se întrevăd schimbări majore, ar fi de preferat să nu vă agitați.
Săgetător
Săptămîna care urmează va fi plină de evenimente plăcute. Nici planul financiar nu va fi mai prejos, cîștigurile sînt favorizate, atenție însă, nu cele legate cu jocurile de noroc.
Capricorn
Sînteți puși pe treabă în această perioadă, aveți multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea o oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită așteaptă mai multă atenție de la voi.
Vărsător
Veți avea multe obstacole de înfruntat în carieră și starea permanentă de alertă în care vă veți  afla în zilele următoare va avea consecințe negative asupra sănătații.
Pești
Zilele care urmează aduc multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă și puteți participa la niște discuții foarte interesante legate de viitorul carierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *