Au fost omagiaţi cei mai buni

Imagine simbol: incont.ro

Imagine simbol: incont.ro
Imagine simbol: incont.ro

După o lună de  analiză minuţioasă a activităţii agenţilor economici din raionul Călăraşi, iată că s-au făcut totalurile concursului raional „Cel mai bun antreprenor al anului 2012”.
Organizatorii au stabilit care sînt cei mai buni din cei mai buni. Astfel, la categoria producţie învingătoare a fost declarată SRL „Sadova-Vin”, în construcţii – „Nirom-Roz” SRL, în comerţ – „Ghiocel” SRL.
La categoria prestări servicii cea mai bună a fost recunoscută Staţiunea balneoclimaterică „Codru”  din Hîrjauca, iar la exporturi – SA „Vinăria din Vale”.  Nu au fost uitaţi nici meşterii populari, Valentina Ursu din Vălcineţ fiind declarată cea mai bună din domeniu.
Printre învingători s-a numărat şi Dumitru Plămădeală, director la „Plagrisfam” SRL, el obţinînd titlul de cel mai tînăr antreprenor. Printre antreprenoarele femei, titlul de cea mai bună i-a revenit Mariei Iaţîc de la „Oldimcom-plus”. Cel mai bun agent economic din agricultură a fost declarat SRL „Strapit” .
Potrivit şefului Secţiei Economie, Victor Ambroci, toţi cei nouă învingători ai concursului au primit cîte o vază din lut de Hogineşti cu inscripţia „Cel mai bun antreprenor al anului 2012”. Pentru participanţii la ceremonia de omagiere a învingătorilor a fost organizată o recepţie  cu toate ingredientele specifice unei asemenea acţiuni.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *