Vor învăța prin joc de rol

Imagine simbol: alba24.ro

Imagine simbol: alba24.ro
Imagine simbol: alba24.ro

La grădiniță nu numai se joacă, dar și se studiază. Acest adevăr încearcă să-l arate tuturor angajaţii grădiniţei-creşă ”Licurici” din Mănoilești.
Dar, pentru a acumula cunoștințele necesare, copilașii au nevoie şi de condiții adecvate. Pentru a atinge rezultatele propuse, este nevoie ca în fiecare grupă să existe cîte un centru de învățare, dotat ca la carte cu mobilier, sînt de părere educatorii din Mănoileşti. Nu-i de mirare că, chiar recent, au depus un proiect la Fondul pentru Tineri din Ungheni, obţinînd o parte din finanţare pentru a-şi realiza scopurile propuse.
Proiectul se numeşte ”Joacă-te, copile!” şi presupune acumularea unor cunoştinţe de către copii prin joc. Mobilierul necesar pentru activitățile de joc de rol a ajuns deja la grădiniță.
Finanțatorul principal al proiectului, Fondul pentru Tineri din Ungheni, a oferit în acest scop, 6000 de lei. A venit cu o contribuţie de 630 de lei şi primăria Mănoilești. AO”Ajutorul copilului” a donat 700 de lei, iar SRL ”Danova Prim” – 200 de lei. Nu au rămas indiferenți la noile schimbări în grădiniță nici părinții copiilor. De această dată, ei au decis să facă o donație de carte pentru preșcolari.
La rîndul lor, educatorii au transmis mulțumirile de rigoare sponsorilor, subliniind că prin asemenea gesturi dînșii investesc în formarea unui viitor frumos pentru societate.
UNGHENI | Ina landa 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *