Mașină reținută cu acte falsificate la P.T.F Sculeni

Imagine: border.gov.md

Imagine: border.gov.md
Imagine: border.gov.md

De la începutul anului curent, angajații Poliției de Frontieră au reținut 96 mașini cu acte false și falsificate, dintre care doar 70 fiind în baza procurilor contrafăcute. Ultimele două cazuri au fost înregistrate la data de 9 iulie, polițiștii de frontieră reținând un Jeep Grand Cherokee și un BMW-525, ambele cu numere de înmatriculare bulgare şi cu procuri false.
Un caz recent, semnalat în punctul de trecere Sculeni, a avut loc în jurul orei 10.00, când pe pista de intrare în țară s-a prezentat un cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 22 ani, conducând un Jeep Grand Cherokee, fabricat în anul 1996 și înmatriculat in Bulgaria.
În cadrul supunerii controlului a actelor prezentate, polițiștii de frontieră au depistat că procura, deținută asupra mijlocului de transport, avea semne vădite de falsificare. Verificările suplimentare au confirmat falsitatea acesteia.
Șoferul autoturismului a declarat inspectorilor controlului de frontieră că nu este la curent cu falsul depistat în acte, specificând că Jeepul l-a procurat recent din România, contra sumei de peste 2 mii de euro și fostul proprietar al mijlocului de transport a fost persoana care l-a și ajutat să-și perfecteze actele, nebănuind că acesta i-ar contraface actele.
Automobilul a fost indisponibilizat, iar cazul transmis spre continuarea investigaţiilor ofițerilor Direcţiei urmărire penală a Departamentului Poliției de Frontieră.
Sursa: Poliția de Frontieră a MAI al RM


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *