Horoscop săptămînal. 29 iulie – 4 august

horoscop 29iulie - 4 augsut

horoscop 29iulie - 4 augsutBerbec
O săptămînă bulversantă. Te aşteptai la unele lucruri, care pînă la urmă nu se mai întîmplă, în schimb apar altele, neprevăzute şi la care nu ştii cum să reacţionezi.
Taur
Ai parte de o dezamăgire din partea unei persoane apropiate. Exact cînd ai nevoie de ajutor, sesizezi că te-ai înşelat cu privire la prietenia ei.
Gemeni
Eşti mai vorbăreţ decît oricînd şi ajungi să spui multe lucruri în plus. Partea proastă e că pot fi dureroase pentru cei din jur şi va fi greu să recîştigi încrederea lor.
Rac
În perioada aceasta eşti mai sensibil ca oricînd şi te superi din orice. Vei avea o săptămînă cam grea, în care te simţi mereu jignit şi neînţeles.
Leu
Orgoliul tău atinge cote maxime într-o situaţie în care ai nevoie de modestie şi tact. Drept urmare, reuşeşti să înrăutăţeşti o situaţie care ar fi fost simplu de rezolvat.
Fecioară
Devii cam greu de suportat pentru cei din jur, cu obsesia ta pentru detalii, pentru ordine şi disciplină. Ar trebui să-ţi vezi mai mult de ale tale.
Balanţă
Deciziile sînt mai grele ca oricînd şi, culmea, chiar acum trebuie să iei decizii într-o problemă importantă. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta.
Scorpion
Pofta de viaţă ajunge la cote maxime. Eşti entuziast şi începi să îi cam deranjezi pe cei din jur. Cei mai calmi şi mai liniştiţi te găsesc cam obositor.
Săgetător
Eşti cam agitat. Nu eşti deloc mulţumit de ce ai, vrei mai mult, mai multe rezultate, distracţie, mai multă dragoste, astfel că vei fi cam enervant.
Capricorn
Calmul tău proverbial se cam pierde săptămîna asta şi cîteva persoane reuşesc să te scoată din fire în mai multe ocazii.
Vărsător
Cum stai cam prost cu stăpînirea de sine şi disciplina, cei de la serviciu vor vedea de la o poştă lipsa ta de chef de lucru.
Peşti
Nu mai eşti fiinţa sensibilă şi emotive, ci devii cam răutăcios. Evident, e bine uneori să ştii cum să-ţi aperi interesele, dar ai grijă să nu dezamăgeşti pe cineva.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *