Horoscop săptămînal. 1- 7 iulie

horoscop 1 - 7 iulie

horoscop 1 - 7 iulieBerbec
O săptămână bună din punct de vedere profesional, dar s-ar putea să aveţi probleme la capitolul financiar, pentru că munca nu va fi răsplătită chiar acum.
Taur
Este necesar să găsiţi mai mult timp pentru dumneavoastră, pentru că altfel veţi începe să vă resimţiţi. Profitaţi de fiecare ocazie pentru a vă relaxa cît mai mult.
Gemeni
Acumulaţi noi cunoştinţe şi aveţi o memorie bună, plus o tonă de energie. Vă merge bine şi la muncă, începeţi să vă puneţi în aplicare planurile profesionale.
Rac
Ar putea să apară mici neînţelegeri cu cei din jur. Poate fi vorba de certuri în familie sau la serviciu. Sînteţi cam irascibili în această săptămînă.
Leu
Străluciţi în situaţiile sociale, indiferent la ce evenimente participaţi. Este posibil ca o nouă cunoştinţă să vă aducă şi o veste bună pe plan profesional.
Fecioară
E bine să fiţi mai atenţi la sănătatea dvs. în această perioadă şi să nu ignoraţi micile semnale pe care vi le transmite organismul.
Balanţă
Trebuie să fiţi mai înţelegători şi mai calmi cu cei din jur. Aveţi tendinţa să cereţi cam mult de la familie, prieteni, colegi şi să că atrageţi multe antipatii.
Scorpion
Chiar dacă pe primul plan este cariera, trebuie să nu uitaţi nici pe cei dragi. Familia are nevoie de dvs. şi trebuie să fiţi calmi, înţelegători cu ei.
Săgetător
Nu aveţi parte de relaxarea la care aţi visat. Săptămîna va fi grea, dar şi frumoasă. Sînteţi toată ziua în mişcare şi reuşiţi să rezolvaţi multe lucruri.
Capricorn
Contrar firii dvs., sînteţi foarte creativi în această perioadă. Acum e momentul să vă ocupaţi de lucrurile care necesită imaginaţie.
Vărsător
Veţi avea o săptămână mai grea, în care nimic nu pare să iasă aşa cum aţi vrea. Nu trebuie să vă descurajaţi pentru că vor veni şi vremuri mai bune.
Peşti
Sînteţi plini de energie, idei şi puşi pe fapte mari. Pînă la sfîrşitul săptămînii vă va trece, mai ales cînd vedeţi că ideile nu-s de ajuns, ci trebuie şi răbdare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *