A fost reținut bănuitul omorului din pădurea de la Păruceni

Imagine simbol: adevarul.es

 

Imagine simbol: adevarul.es
Imagine simbol: adevarul.es

Omorul fetei de 17 ani din pădurea de la Păruceni, se pare că a ajuns la deznodămînt. Polițiștii nisporeneni au reușit, să rețină pe 3 iulie, la Chișinău, bănuitul crimei care a avut loc acum jumătate de an. Acesta s-a dovedit a fi un tînăr de 20 de ani, din Boldurești, fără antecedente penale. Oamenii legii l-au captat pe neprins de veste, chiar la locul de muncă. Tînărul muncea în calitate de hamal la o întreprindere din capitală.
”Bănuitul și-a recunoscut vina”, a declarat pentru ”Expresul”, a doua zi după reținere, Ion Balcan, șeful Inspectoratului raional de poliție Nisporeni. Potrivit dînsului, deja a fost efectuată reconstituirea parțială a faptei la fața locului.
Astfel, conform istoriei reconstituite în pădure, în ziua cu pricina suspectull se afla în ospeție la sora sa din Păruceni, și la un moment dat a văzut victima trecînd pe drum. În dorința de a-și satisface poftele sexuale, acesta a urmărit-o pînă în pădure și a violat-o. Apoi, în scopul tăinuirii urmelor infracțiunii, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuțitul în regiunea gîtului, de pe urma căreia aceasta s-a stins din viață. Tot din spusele bănuitului, pînă în acea zi fatală, victima și presupusul ucigaș nu s-au cunoscut vreodată.
Reamintim că o adolescentă de doar 17 ani din Bălănești a fost ucisă cu bestialitate, fiind găsită, pe 24 ianuarie, în jurul orei 15.00, în pădurea dintre satele Păruceni și Boldurești. În dimineața aceleiași zile fata s-a pornit la Boldurești, la sora sa. Dar așa și nu a mai ajuns.
Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă ani grei de pușcărie.
NISPORENI | Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *