Născuţi şi sărbătoriţi pe 1 iunie

În fotografie: Fericitele mămici ale celor cinci copilaşi născuţi, pe 1 iunie, la Ungheni

În fotografie: Fericitele mămici ale celor cinci copilaşi născuţi, pe 1 iunie, la Ungheni
În fotografie: Fericitele mămici ale celor cinci copilaşi născuţi, pe 1 iunie, la Ungheni

Maria Ursu, Paula Tarlapan, Gabriel Muşet, Alexandru Ungureanu şi Octavian Popescu sînt cei mai fericiţi copii din Ungheni. De acum încolo, pe 1 iunie, ei vor primi cîte două cadouri, unul – cu ocazia Zilei internaţionale a copilului, iar altul – cu ocazia zilei lor de naştere. S-au născut cu toţii pe 1 iunie 2013.
Cu acest prilej, Oficiul Stării Civile (OSC) Ungheni, în parteneriat cu Primăria Ungheni, le-a oferit primele daruri nou-născuţilor: cîte un album pentru fotografii, cîte o jucărie de plus, iar pentru mămicile lor – cîte un buchet de flori. “Vă felicităm pentru că aţi adus pe lume copilaşi într-o zi atît de deosebită. Vă dorim să-i creşteţi mari şi să-i educaţi frumos”, li s-a adresat proaspetelor mame Svetlana Andrieş, şefa OSC Ungheni, înmînîndu-le, în mod solemn, şi certificatele de naştere ale micuţilor.
Şi la Călăraşi a avut loc un eveniment frumos. Aici s-a născut, de Ziua copilului, doar o singură fetiţă, Eugenia Roşca din Peticeni. Apariţia ei pe lume a fost înregistrată solemn de către OSC Călăraşi, iar Consiliul raional a venit cu un cadou constînd în hăinuţe, ciocolate, jucării, dar şi un buchet de flori.
La Nisporeni, chiar dacă pe 1 iunie nu s-a născut nici un copilaş, tot a fost sărbătoare. Pe 1 iunie, familia Ana şi Simion Ciobanu a primit, în mod solemn, certificatul de naştere al micuţului Cristian, născut la 26 mai.
Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *