Lumea nu e fără oamenni buni

Imagine simbol: antena3.ro

Imagine simbol: antena3.ro
Imagine simbol: antena3.ro

Un incendiu care s-a produs recent, din cauza unui scurtcircuit, a mistuit acoperişul unui bloc locativ din Călăraşi. Majoritatea locatarilor de aici sînt în etate, astfel că nu au nici o posibilitate pentru a remedia situaţia.
Îngrijoraţi, oamenii au apelat la organele abilitate, cerînd ajutor. Primarul Nicolae Melnic a declarat pentru „Expresul” că a fost pregătit deja un proiect de decizie a Consiliului orăşenesc, prin care se propune alocarea sumei de 50 mii lei în acest scop. Decizia finală urmează să fie luată în şedinţa ordinară a consiliului, la 31 mai. Şi preşedintele raionului, Ilie Rău, a afirmat că va ajuta locatarii blocului respectiv cu 5000 de lei.
S-au făcut apeluri şi către oamenii cu dare de mînă din partea locului. Aceştia s-au dovedit a fi receptivi şi au donat bani, materiale de construcţie, astfel încît a fost posibilă începerea  lucrărilor de restaurare a acoperişului.
„Lumea nu e fără oameni buni”, au declarat locatarii acestei case, fiind impresionaţi de  atitudinea celor la care au apelat după ajutor.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *