Începe să bei apă cu lămîie chiar de azi!

Imagine simbol: eweekend.ro

Imagine simbol: eweekend.ro
Imagine simbol: eweekend.ro

Pentru a te bucura de toate beneficiile lămîii, cea mai bună variantă este să bei, timp de o lună, în fiecare dimineaţă, o ceaşcă de apă plată încălzită (neîndulcită) cu suc de lămîie. Încearcă şi vei simţi diferenţele.
Te ajută să slăbeşti. Lămîia are un conţinut mare de fibre pectine, care combat foamea. În plus, conform studiilor, cei care au o dietă alcalină pierd în greutate mai repede.
Ajută la digestie. Apa caldă stimulează digestia. Lămîia este bogată în minerale şi vitamin, care ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv.
Acţionează precum diureticele. Lămîia creşte frecvenţa urinării, astfel ajutînd la eliminarea rapidă a toxinelor din organism şi la menţinerea tractului urinar sănătos.
Echilibrează nivelul pH-ului lichidelor din organism. Deşi este greu de crezut, lămîia este un aliment foarte alcalin. Da, ea este acidă, dar în interiorul corpului devine alcalină (acidul citric nu creeaza aciditate în organism odata metabolizat).
Curăţă pielea. Vitamina C ajută la diminuarea ridurilor de suprafaţă şi a petelor de pe piele. Apa cu lămîie elimină toxinele din sînge şi ajută la menţinerea tenului curat şi sănătos.
Stimulează sistemul imunitar. Lămîile sînt bogate în potasiu, calciu, fosfor şi vitamina C. Vitamina C este foarte bună pentru combaterea răcelilor, potasiul stimulează creierul şi sistemul nervos şi ajută la controlul tensiunii arteriale, iar fosforul metabolizează macronutrienţii, ajută la buna funcţionare a creierului şi întăreşte, alături de calciu, oasele şi dinţii.
Hidratează sistemul limfatic. Atunci cînd corpul este deshidratat, nu îşi poate îndeplini corect funcţiile, ceea ce duce la acumularea de toxine, aparitia stresului şi a constipaţiei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *