În premieră, un trofeu special – „Cel mai bun antreprenor-femeie al anului”

Imagine simbol: experienceproject.com

Imagine simbol: experienceproject.com
Imagine simbol: experienceproject.com

Chiar dacă şi în anul 2013 numărul femeilor antreprenoare premiate la concursul raional „Businessmanul anului” a fost aproape de trei ori mai mic decît cel al bărbaţilor antreprenori, totuşi, Consiliul raional Ungheni a făcut un pas înainte, instituind o nouă categorie: „Cel mai bun antreprenor-femeie al anului 2012”.
„Este, într-adevăr, o premieră, iar scopul nostru a fost de a le încuraja pe femei să participe cît mai activ şi în număr cît mai mare la asemenea concursuri”, a declarat pentru „Expresul” Ludmila Ursatiev, şefa Secţiei economie şi reforme, subliniind, totodată, că în raion îşi desfăşoară activitatea de antreprenoriat foarte multe femei, iar rezultatele lor sînt din ce în ce mai bune. „Din păcate, multe dintre ele sînt prea modeste, iar altele încă nu au curajul să participe în astfel de activităţi”, a mai spus Ludmila Ursatiev.
Primul trofeu „Cel mai bun atreprenor-femeie al anului” i-a revenit Victoriei Soltan, directoarea unei întreprinderi de prestări servicii.
Diplome de gradul II şi III, la aceeaşi categorie, le-au fost decernate  Mariei Postolachi (directoarea unei întreprinderi alimentaţie publică) şi, respectiv, Angelei Mihalache (directoarea unei întreprinderi de contabilitate şi audit). Toate s]nt din ora;ul Ungheni.
Printre premiantele concursului respectiv se mai numără Maria Ciolacu (locul I la categoria producere-industrie) şi Liliana Starciuc (locul III la categoria comerţ). Deci, cinci femei din cei 24 de premianţi.
În schimb, femeile sînt în număr puţin mai mare la menţiuni – şapte din 21. Printre ele esre şi colega noastră, Lucia Bacalu (PP „Expresul”) – pentru susţinerea şi promovarea proiectelor sociale.
UNGHENI | Ina Landa 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *