Horoscop săptămînal. 10 – 16 iunie

horoscop 10 - 16 iunie

horoscop 10 - 16 iunieBerbec
Pasiunea şi activitatea sînt temele cheie ale primelor zile din săptămînă. Apar şi unele obstacole, dar acest fapt nu te sperie, ci îţi dă şansa de a arăta cine eşti.
Taur
Nu trebuie să accepţi prima ofertă care îţi apare în cale, fie că e vorba de muncă, dragoste sau altceva. Ai suficient timp pentru a te gîndi înainte de a lua o decizie.
Gemeni
La începutul acestei săptămîni trebuie să preiei conducerea. Eşti înconjurat de persoane inteligente, care ar face orice îşi propun.
Rac
Un nou proiect nu este întotdeauna cel mai bun mod de a rezolva o problemă veche. Acest fapt poate crea şi mai mult de muncă, complicînd lucrurile.
Leu
Indiferent de ce faci la începutul acestei săptămîni, ţi-ai propus să te simţi bine. Rezervă-ţi timp şi pentru odihnă, nu numai pentru distracţie.
Fecioara
Apar tensiuni între tine şi colegi, însă reuşeşti să dezamorsezi totul, datorită personalităţii tale puternice.
Balanţa
Fie există o legatură de natură profesională sau amoroasă, sînteţi inseparabili cu interlocutorul, aşa că trebuie să te asiguri că te intelegi bine cu el.
Scorpion
Sănătatea, este preocuparea ta principală la începutul acestei săptămîni. Mănîncă sănătos şi fă cît mai multă mişcare.
Săgetător
Veţi pune accentul asupra problemelor personale mărunte, care vă amintesc de copilărie. Sfîrşitul de săptămînă este încununat de idei grozave.
Capricorn
Ai multe chestii pe cap care îţi dau de gîndit. Stabilitatea este o preocupare majoră. Sfîrşitul de săptămînă vine într-un ritm ameţitor.
Vărsător
Vă aflaţi în vîrtejul unor descoperiri, care mai de care mai interesantă. Sfîrşitul de săptămîna vine cu romantism şi îţi scoate în evidenţă abilităţile de comunicare.
Peşti
Începutul săptămînii aduce puţin întuneric în viaţă. Dacă reuşeşti să faci faţă primelor zile ale săptămînii, atunci anumite lucruri îţi vor fi mai clare. 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *