VIDEO | Femeia din Ungheni, care stă imobilizată din cauza unei fracturi la picior, ignorată în continuare de medici

Captură: publika.md

Captură: publika.md
Captură: publika.md

Medicii de la Spitalul Raional Ungheni refuză în continuare să-i acorde ajutor Eudochiei Cucu, care deja de două luni stă imobilizată, din cauza unei duble fracturi la picior. Fiul femeii, Ion Cucu, spune că după difuzarea reportajului la Publika TV, directorul spitalului, Lidia Crăciun, i-a spus să se adreseze medicului de familie care poate dispune internarea pentru operaţie.
„Am fost luni şi le-am spus să vină acasă. Mi s-a spus că nu lucrează, maşina li e stricată şi nu au mai venit. Am fost şi ieri. Mi s-a spus că vin, dar nu a mai venit nimeni. Azi au zis că nu lucrează şi deja mâine vor veni. Starea mamei este gravă, nu mai poate de dureri”, a declarat fiul Eudochiei Cucu, Ion.
Nici după ce Publika TV a sesizat opinia publică în legătură cu acest caz, responsabili din domeniu nu au intervenit pentru a soluţiona problema.
Contactat de Publika TV, directorul Spitalului Raional Ungheni a spus că administraţia Spitalului Clinic de Traumatologie din Chişinău a fost anunţată despre acest caz, doar că proteza necesară va fi adusă la spital abia după sărbători.
Directorul spitalului a mai spus că Eudochia Cucu este monitorizată acum de medicul de familie.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *