Premiu de Excelență pentru Valy Boghean & Band

Premiu de Excelență pentru Valy Boghean& Band

Premiu de Excelență pentru Valy Boghean& BandCu ocazia Zilei Europei, Primăria orașului Ungheni a organizat un concert extraordinar susținut de Valy Boghean & Band.
Un repertoriu deosebit, 2 ore de muzică live și ropote de aplauze- așa poate fi caracterizată seara de excepție oferită unghenenilor de Valy Boghean & Band la Palatul de Cultură din Ungheni.
Cu această ocazie, Alexandru Ambros, primarul orașului Ungheni a înmînat Premiul de Excelență artistului Valy Boghean, menționînd: ” prin intermediul acestui premiu, ne exprimăm sentimentele noastre de gratitudine pentru întreaga activitate și pentru tot ce faci întru promovarea orașului Ungheni”. Vădit emoționat, Valy Boghean a primit cu modestie și mîndrie în același timp premiul acordat.
Amintim că, Primăria orașului Ungheni a instituit la finele lunii ianuarie anul curent Premiul de Excelență, un premiu dedicat personalităților cu notorietate care contribuie la promovarea orașului Ungheni, atît la nivel național, cît și la nivel internațional.
Iniţiativa instituirii Premiului aparține primarului orașului Ungheni, Alexandru Ambros. Primul posesor al Premiului este Nicolae Paliț, interpret de muzică populară, Artist Emerit.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *