Horoscop săptămînal. 20 – 26 mai

horoscop 20 - 26 mai

horoscop 20 - 26 maiBerbec
Sînteţi zodia cea mai activă în această perioadă: foarte multă muncă, pînă în pragul epuizării. Partea bună e că atît efort va fi răsplătit pe măsură.
Taur
Cînd un Taur se plictiseşte, începe să mănînce. Săptămîna s-ar putea sfîrşi cu ceva kilograme în plus. Energia va fi scăzută.
Gemeni
O realizare profesională vă aduce în centrul atenţiei. Latura cea mai bună a acestei perioade e cea financiară: toate socotelile vor ieşi perfect.
Rac
Săptămîna va fi plină de schimbări şi aventuri. Nişte emoţii legate de serviciu vă vor da un surplus de adrenalină care vă face mai eficienţi.
Leu
O nemulţumire legată de bani vă face să vă schimbaţi planurile profesionale şi chiar să renunţaţi la unele vicii.  Se recomandă prudenţă în relaţiile cu partenerul.
Fecioara
Săptămîna e departe de a fi una plictisitoare. Cîteva emoţii la serviciu vă vor ridica tonusul şi vă vor face mai activi şi mai îndrăzneţi.
Balanţa
Veţi avea o săptămînă cam neplăcută sub aspect financiar. Veţi primi, în schimb, o ofertă profesională foarte bună la sfîrşitul perioadei.
Scorpion
Începutul săptămînii va aduce veşti importante în privinţa carierei. Veţi avea mai mult de lucru, dar şi motivaţia va fi mai puternică.
Săgetător
Următoarele zile vor fi cam dificile în privinţa organizării bugetului. Dragostea vă aduce şi ea surprize plăcute, mai ales celor singuri.
Capricorn
Urmează o săptămînă destul de stresantă, sub aspectul profesiei şi al studiilor. Apar şi nişte cheltuieli neprevăzute pe care nu le veţi putea amîna.
Vărsător
Veţi începe săptămîna cu elan, deoarece o discuţie legată de profesie se va finaliza aşa cum vă doriţi. În dragoste, să fiţi mai atenţi.
Peşti
Începutul săptămînii se caracterizează printr-o lipsă totală de chef de muncă. Vor apărea, în schimb, perspective plăcute în privinţa banilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *