Au găsit leac pentru vitezomani

Imagine simbol: sob-ardour.blogspot.com

Imagine simbol: sob-ardour.blogspot.com
Imagine simbol: sob-ardour.blogspot.com

Pe partea carosabilă a străzilor Ştefan cel Mare şi Mihai Eminescu din Călăraşi au fost instalate trei limitatoare moderne de viteză. Acestea au temperat cu mult circulaţia mijloacelor de transaport pe aici, care era extrem de congestionată în ultimul timp.
După ani de infern, călărăşenii au răsuflat uşuraţi. Acum, au un somn mai liniştit. Cristofor Cheşcu, care-şi are casa în această zonă, a povestit pentru „Expresul” că, nopţi la rînd,  nu putea închide un ochi din cauza zgomotului produs de automobilele ce treceau în mare viteză pe aici. Cele mai iritante erau escapadele cîtorva  motociclişti, numiţi, mai în glumă, mai în serios, „kamikadze”. Aceştia făceau adevărate raliuri pe străzile respective, producînd un zgomot asurzitor. Acum, spune sursa citată, s-a găsit leacul pentru  vitezomanii care, nu se ştie de ce, nici odată nu erau sancţionaţi pentru încălcările  comise.
Primarul oraşului Călăraşi, Nicolae Melnic, spune că instalarea acestor dispozitive de limitare a vitezei s-a făcut la numeroasele sesizări ale populaţiei şi au costat bugetul primăriei aproximativ 45 mii de lei. În timpul cel mai apropiat, vor fi instalate şi indicatoare rutiere suplimentare, care să-i prevină pe conducătroii auto de ceea ce-i aşteaptă înainte, a mai precizat primarul.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *