VIDEO | Ea este Miss Ungheni 2013 și va reprezenta orașul la concursul național Miss Moldova

Alexandra Căruntu - Miss Ungheni 2013
În fotografie: Alexandra Căruntu - Miss Ungheni 2013

Alexandra Căruntu - Miss Ungheni 2013
În fotografie: Alexandra Căruntu – Miss Ungheni 2013

Pe 7 aprilie, concurenta cu numărul 7 a devenit “Miss Ungheni 2013”. Se numeşte Alexandra Căruntu, are doar 16 ani şi este elevă în clasa a IX-a la Liceul “Aleksandr Puşkin”. Consideră că anume această cifră i-a purtat noroc.
A doua zi după concurs, am invitat-o la un ”Espresso”, să ne vorbească despre concurs şi… din culisele acestuia.
După o zi de glorie, cum te-ai simțit azi dimineață, cînd a trebuit să revii la regimul normal, la ore?
M-am trezit ca dintr-un vis. Doar coroniţa pe care am cîștigat-o m-a dus cu gîndul la ziua de ieri, cînd am trăit atîtea emoții pozitive, încît, la un moment dat, am simţit că-mi fuge pămîntul de sub picioare. A fost o zi de neuitat pentru mine, pentru părinții mei și prieteni.
Ai visat vreodată la o carieră în modeling?
Niciodată nu am visat măcar să particip la un astfel de concurs. Mă consideram simpatică, dar nicidecum un model. Acum, după ce am cîștigat concursul ”Miss Ungheni”, mi-ar plăcea să visez la o carieră în modeling. Totuși, mai mult mă încearcă gîndul de a-mi crea un drum profesional în design. În timpul liber mă ocup de crearea diferitor accesorii hand made. Deocamdată, nu am o colecție în acest sens, dar îmi planific să o creez.
Să înțeleg că ești o persoană de creație? De unde vine atracţia pentru frumos?
Nu știu exact, dar, cu siguranţă, mă reprezintă. Am auzit undeva că persoanele stîngace sînt mai predispuse la asemenea ocupații, iar eu, de mică, fac totul cu mîna stîngă.
Prin ce ai reușit să cucerești şi juriul, şi publicul la concursul ”Miss Ungheni 2013”?
Consider că la o domnișoară cei mai importanţi sînt ochii, privirea, nu silueta, nu părul. Cred că anume datorită privirii mele am reușit.
Știi ce te așteaptă mai departe? Ești pregătită pentru noi provocări?
Ştiu și sînt gata să-mi încerc puterile și în etapa națională a concursului, ”Miss Moldova”. Sînt pregătită foarte bine şi din punct de vedere moral, în cazul în care nu voi obține același succes ca la Ungheni.
Ai reușit deja să simți gustul victoriei?
Nu pot spune că m-a cuprins imediat ”vedetismul”, dar am simțit o satisfacţie enormă atunci cînd au început să se apropie chiar și oameni necunoscuți, dorind să se fotografieze cu mine. Tot atunci m-au luat la întrebări și jurnaliștii. Cel mai plăcut a fost totuși că m-au susținut fetele, alături de care am concurat. Am devenit prietene chiar din prima zi. Îmi pare bine că printre noi nu și-a făcut loc invidia, despre care se vorbește prin culisele multor concursuri de frumusețe.
Apropo de culise. Se zvoneşte că frumusețea le-a costat pe concurente sute de euro.  Pe tine cît te-a costat?
Nu voi numi o sumă, dar vă spun cu toată sinceritatea că mi-am cumpărat doar pantofi, iar rochia de seară am închiriat-o. Machiajul mi l-a făcut mama, iar părul l-am  lăsat așa cum mi l-a dat natura-mamă. Nu mi-am pus scopul să înving cu orice preț, de aceea nici nu le-am cerut părinților mei să facă investiții mari. Cea mai mare investiție a fost munca mea zi de zi la repetiții.
Cum consideri, e suficientă frumusețea exterioară pentru a cîştiga un asemenea concurs?
Frumusețea exterioară trebuie neapărat completată cu cea interioară care, după părerea mea, trebuie să se regăsească în inteligență. Dacă aș fi învățat prost la școală și aș fi obținut acest titlu, nimeni din liceu nu m-ar fi apreciat. Acum, nu-mi este ruşine să port titlul de Miss Ungheni, iar profesorilor mei, cred, nu le va fi rușine să se mîndrească cu o asemenea elevă.
UNGHENI | Ina Landa

Video: prime.md

Video: youtube.com / Ignatenco Maxim 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *