Trei premii într-o săptămînă

diplome, Trei laureați la trei categorii diferite.

Săptămîna trecută, ziarul EXPRESUL s-a mai învrednicit de trei premii. Trei laureați la trei categorii diferite.diplome, Trei laureați la trei categorii diferite.
Ina Landa
 
 
Ina Landa a fost declarată învingătoare la concursul intern al Asociaţiei Presei Independente din Moldova, la categoria „Cea mai bună fotografie”, în special, pentru fotoreportajul „La datorie”. Poza reflectă o acţiune promptă a pompierilor nisporeneni, care au venit la timp şi au stins un incendiu ce a izbucnit, în primăvara anului trecut, în plină stradă. Toți membrii juriului, în unanimitate, i-au acordat locul I. La această categorie au concurat opt participanți.
 
 
 
 
Vitalie Harea
 
 
Tot cel mai bun, în cadrul aceluiași concurs, a fost declarat site-ul Expresul.com și, implicit administratorul acestuia, Vitalie Harea. Cel mai bun printre cele 14 pagini web!
Ambii au primit în dar cîte un hard disc portabil cu o capacitate de 500 GB. Concursul este organizat al doisprezecelea an consecutiv, fiind o competiţie internă a instituţiilor mass-media reunite în cadrul API.
 
 
 
 
Natalia Junghietu
 
 
Și Natalia Junghietu a fost la înălțime. Ea a obţinut diploma de laureat în concursul privind  mediatizarea subiectelor din domeniul sănătăţii reproducerii, planificării familiale şi drepturilor sexual-reproductive. Profesionalismul şi valoarea ei au fost apreciate de Societatea de planificare a familiei din Moldova şi Reţeaua organizaţiilor neguvernamentale active în domeniul promovării sănătăţii şi drepturilor în sănătatea reproducerii. Au aplicat la acest concurs opt jurnalişti din întreaga republică. Premiul obţinut a fost un reportofon performant.
 
 
 
Anul 2013 a adus în redacţia EXPRESUL deja patru premii, în februarie Natalia Junghietu obţinînd premiul I la concursul de materiale jurnalistice privind promovarea drepturilor persoanelor condamnate la pedepse non-privative de libertate.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *