Ţigări de contrabandă pe malul Prutului

Sursa: border.gov.md/

Sursa: border.gov.md/
Sursa: border.gov.md/

În cadrul acţiunilor de cooperare şi schimbului reciproc de informaţii între instituţiile de frontieră moldo-române pe linia combaterii traficului ilegal de ţigări, pe direcţia Ungheni-Ungheni Prut a fost contracarată încă o tentativă de trecere peste frontiera de stat a mărfurilor de contrabandă. În acest sens, pe malul râului Prut au fost reţinute aproximativ 4700 pachete de ţigări, o barcă de cauciuc şi 2 vâsle.
În dimineaţa zilei de sâmbătă, 20 aprilie, în urma cercetărilor efectuate la frontiera moldo-română, grupa de intervenţie a Sectorului poliţiei de frontieră Ungheni a depistat pe malul Prutului o barcă de cauciuc încărcată cu 6 colete ambalate în polietilenă, fără a fi remarcată și prezența anumitor persoane.
În rezulatul examinării conținutului coletelor, poliţiştii de frontieră au descoperit un lot impunător de țigări de diferite mărci comerciale, în număr de 4699 pachete, estimate la o sumă de 39896 lei.
Angajaţii Poliţiei de Frontieră, care s-au ocupat de acest caz, au informat şi autoritatea de frontieră română, cercetările fiind continuate în comun, pentru identificarea persoanelor implicate.
Ambarcațiunea de cauciuc și produsele de tutungerie au fost reţinute, iar cazul este în curs de investigație pentru a stabili întreaga activitate infracţională.
Sursa:  Poliția de frontieră al MAI a RM


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *