Rețete culinare. Cartofi împluţi cu legume

Imagine simbol: izuk-dory.blogspot.com

Imagine simbol: izuk-dory.blogspot.com
Imagine simbol: izuk-dory.blogspot.com

Ingrediente:
10 cartofi rotunzi, 2 cepe, 2 morcovi, 3 ardei, 300 gr de ciuperci, sos de roşii, 200 gr caşcaval.
Mod de preparare:
Cartofii se spală bine şi se ferb. Apoi se decojesc, se taie în jumătăţi şi se scoate mijlocul. Legumele se taie cubuleţe şi se călesc, după care se adaugă sucul de roşii şi condimentele. Cartofii se umplu cu legumele călite şi se pun în tava unsă cu ulei. Se rade caşcavalul peste cartofi şi se dau la cuptor pentru 10 minute la o temperatură de 170 grade.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *